Wcale nie jest tak, że kobiety są piękne tylko wtedy, gdy są młode. Nie możemy myśleć, że nasze życie kończy się po trzydziestce. Wręcz przeciwnie.

Wtedy dopiero stajemy się świadomymi, pewnymi siebie kobietami, które są naprawdę piękne. Bowiem niektóre zjawiska, które związane są ze starością dodają nam szlachetności a nawet urody. Przykładem są choćby zmarszczki.

Przecież te, które powstały dzięki temu, że wiele się uśmiechamy nadają naszej skórze piękna i są niesamowicie seksowne, gdy mrużymy oczy. Często oglądamy zdjęcia starszych aktorek czy piosenkarek i gdy patrzymy na Beatę Tyszkiewicz, Irenę Santor czy Krystynę Jandę to nie widzimy starych kobiet, które mają zmarszczki, a niesamowite osoby, prawdziwe damy i nadal piękne i mądre kobiety, którym wiek dodał tylko uroku. Myślmy więc o nich i nie martwmy się tym, że się starzejemy bo starość nie jest niczym strasznym.

Z wiekiem nabieramy szlachetnego piękna i mądrości, a to jest przecież najważniejsze. Inni patrzą na nas z podziwem.

bhp zabrze